ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

O Ανδρέας Κρητιώτης, 60 έτων,  άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2/1, ο 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα του σε δρόμο στην Χλώρακα, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και το όχημα του βγήκε εκτός πορείας σε παρακείμενο χωράφι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 60χρονου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Παρασκευή 3/1.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Οι εξετάσεις γίνονται από την τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE