ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

O Ανδρέας Κρητιώτης, 60 έτων,  άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2/1, ο 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα του σε δρόμο στην Χλώρακα, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και το όχημα του βγήκε εκτός πορείας σε παρακείμενο χωράφι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 60χρονου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Παρασκευή 3/1.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Οι εξετάσεις γίνονται από την τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE