Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος ,την Παρασκευή (3/1).

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω παγετού, οι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή, επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα έχει ανέλθει στα 60 εκατοστά και στην Πλατεία Τροόδους στα 50 εκατοστά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE