Ο Τομ Χάνκς και επίσημα Έλληνας πολίτης

Ο Τομ Χάνκς και επίσημα Έλληνας πολίτης

Είναι ιδιαίτερη η αγάπη που έχει ο Τομ Χανκς για την Ελλάδα γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια περνάει τα καλοκαίρια του στα νησία της και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

 

Ο Αμερικανός ηθοποιός, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε η τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του.

Μην ξεχνάμε ότι είναι 30 χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον.


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε την ανακοίνωση του μέσαέ στο Instragram: «Ξεκινώντας το 2020 ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Kronia pola! (λίγο ή πολύ καλή χρονιά!)» και τα likes από τα 6 εκατομμύρια followers του έπεσαν «βροχή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE