ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και καταζητείτο- Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και καταζητείτο- Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 21χρονος ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 2/1 με δικαστικό ένταλμα από την Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διενεργήθηκε στην Χλώρακα .

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος παρουσιάστηκε την Παρασκευή 3/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε όπως η υπόθεση αναβληθεί για την 9η Ιανουαρίου του 2020 και όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους και συγκεκριμένα  να παρουσιάζεται στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθημερινά. 

Κατά το ιστορικό της υπόθεσης η  διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε τον Μάιο του 2019. Εναντίον του 21χρονου προέκυψε μαρτυρία και καταζητείτο ενώ μόλις την Πέμπτη 2/1 έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είχε διαφανεί ότι ο δράστης απέσπασε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας €6.000. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE