ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και καταζητείτο- Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και καταζητείτο- Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 21χρονος ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 2/1 με δικαστικό ένταλμα από την Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διενεργήθηκε στην Χλώρακα .

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος παρουσιάστηκε την Παρασκευή 3/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε όπως η υπόθεση αναβληθεί για την 9η Ιανουαρίου του 2020 και όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους και συγκεκριμένα  να παρουσιάζεται στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθημερινά. 

Κατά το ιστορικό της υπόθεσης η  διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε τον Μάιο του 2019. Εναντίον του 21χρονου προέκυψε μαρτυρία και καταζητείτο ενώ μόλις την Πέμπτη 2/1 έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είχε διαφανεί ότι ο δράστης απέσπασε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας €6.000. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE