ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου 04/01, μετά από σχετική πληροφορία που αφορούσε πρόσωπο το οποίο προσπαθούσε να παραβιάσει πόρτα διαμερίσματος σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργούσαν τα μέλη της Αστυνομίας στην εν λόγω πολυκατοικία, εντόπισαν να κρύβεται εντός διαμερίσματος, του οποίου η πόρτα είχε παραβιαστεί, ένα 45χρονο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν ειδικά εργαλεία παραβίασης, ένα ζεύγος ρούχινα γάντια, μια ρούχινη κουκούλα καθώς και χρηματικό ποσό. Αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης εισόδου σε κατοικία.  Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 45χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE