ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου 04/01, μετά από σχετική πληροφορία που αφορούσε πρόσωπο το οποίο προσπαθούσε να παραβιάσει πόρτα διαμερίσματος σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργούσαν τα μέλη της Αστυνομίας στην εν λόγω πολυκατοικία, εντόπισαν να κρύβεται εντός διαμερίσματος, του οποίου η πόρτα είχε παραβιαστεί, ένα 45χρονο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν ειδικά εργαλεία παραβίασης, ένα ζεύγος ρούχινα γάντια, μια ρούχινη κουκούλα καθώς και χρηματικό ποσό. Αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης εισόδου σε κατοικία.  Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 45χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE