ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να διαρρήξει διαμέρισμα και κατέληξε να κρύβεται μέσα

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου 04/01, μετά από σχετική πληροφορία που αφορούσε πρόσωπο το οποίο προσπαθούσε να παραβιάσει πόρτα διαμερίσματος σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργούσαν τα μέλη της Αστυνομίας στην εν λόγω πολυκατοικία, εντόπισαν να κρύβεται εντός διαμερίσματος, του οποίου η πόρτα είχε παραβιαστεί, ένα 45χρονο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν ειδικά εργαλεία παραβίασης, ένα ζεύγος ρούχινα γάντια, μια ρούχινη κουκούλα καθώς και χρηματικό ποσό. Αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης εισόδου σε κατοικία.  Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 45χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.