ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήλικοι άνδρες οι παράτυποι μετανάστες – Διερευνάται από πιο σημείο πέρασαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήλικοι άνδρες οι παράτυποι μετανάστες – Διερευνάται από πιο σημείο πέρασαν

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι 10 μετανάστες είναι όλοι τους άνδρες άνω των 18 ετών από τη Συρία και ζήτησαν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο.

Εκεί έφτασαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Ασύλου και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία και προέβησαν στις απαραίτητες εξετάσεις και έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι παράτυποι μετανάστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE