ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: « Παράξενο αποτέλεσμα – Υπό κανονικές συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: « Παράξενο αποτέλεσμα – Υπό κανονικές συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ντέρμπι του Τσιρείου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια, για την 15η αγωνιστική.

Τι είπε: 

«Ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν κερδίσαμε. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε σωστά. Αν ήταν άλλες οι συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη με τέτοια εμφάνιση».

«Νομίζω όλοι είδαν τον αγώνα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Παίξαμε καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και για αυτό είπα ότι κανονικά θα κερδίζαμε».

«Ο αγώνας σήμερα δεν ήταν μόνο δύσκολος για τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για την αντίδραση τους μετά το τέλος. Τους θέλουμε δίπλα μας. Για να είμαι δίκαιος το ματς του πρώτου γύρου ήταν ισορροπημένο και ο Απόλλωνας έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως και ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ. Αλλά ο Απόλλωνας είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη. Για αυτό δεν μπορούσαμε να ήμασταν πιο δημιουργικοί. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πισωγύρισμα, όχι όμως η εμφάνιση η οποία ήταν ενθαρρυντική».

«Δεν βλέπω ούτε ονόματα ούτε ηλικίες. Θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος είναι μεγάλο ταλέντο και το μέλλον του ανήκει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top