Δεκατέσσερις νεκροί σε βομβιστική επίθεση εναντίον σχολικού λεωφορείου στη Μπουρκίνα Φάσο

Δεκατέσσερις νεκροί σε βομβιστική επίθεση εναντίον σχολικού λεωφορείου στη Μπουρκίνα Φάσο

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε  βομβιστική επίθεση εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε μαθητές σχολείου στη  βόρεια Μπουρκίνα Φάσο, κοντά στα σύνορα με το Μαλί, ανέφεραν δύο πηγές των  υπηρεσιών ασφαλείας και της αστυνομίας της χώρας.  

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για την επίθεση αυτή. Στην  περιοχή δρουν ισλαμιστικές οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ Κάιντα και το  Ισλαμικό Κράτος και έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους τα δύο τελευταία χρόνια.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE