Δεκατέσσερις νεκροί σε βομβιστική επίθεση εναντίον σχολικού λεωφορείου στη Μπουρκίνα Φάσο

Δεκατέσσερις νεκροί σε βομβιστική επίθεση εναντίον σχολικού λεωφορείου στη Μπουρκίνα Φάσο

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε  βομβιστική επίθεση εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε μαθητές σχολείου στη  βόρεια Μπουρκίνα Φάσο, κοντά στα σύνορα με το Μαλί, ανέφεραν δύο πηγές των  υπηρεσιών ασφαλείας και της αστυνομίας της χώρας.  

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για την επίθεση αυτή. Στην  περιοχή δρουν ισλαμιστικές οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ Κάιντα και το  Ισλαμικό Κράτος και έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους τα δύο τελευταία χρόνια.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE