ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι και Σουάρεζ δεν ήταν αρκετοί για την Μπαρτσελόνα που «ΠΕΤΑΞΕ» βαθμούς! «ΕΚΛΕΨΕ» την παράσταση ο Βου!

Μέσι και Σουάρεζ δεν ήταν αρκετοί για την Μπαρτσελόνα που «ΠΕΤΑΞΕ» βαθμούς! «ΕΚΛΕΨΕ» την παράσταση ο Βου!

Το πλάνο ήταν σουρεαλιστικό. Η Εσπανιόλ είχε ισοφαρίσει την Μπαρτσελόνα σε 2-2 δύο λεπτά πριν το τέλος, της έκανε την τέλεια «κηδεία». Ο σκόρερ Βου Λέι προσπαθούσε να πιστέψει τι είχε κάνει και ο σκηνοθέτης έπιασε την τέλεια στιγμή.

Έναν Κινέζο οπαδό στις εξέδρες να πανηγυρίζει ένα γκολ της Εσπανιόλ, φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ολόκληρη η Κίνα μπορεί να βγει στους δρόμους για να γιορτάσει την μέρα που ο Βου Λέι έβαλε σε ένα ματς περισσότερα γκολ από τον Λιονέλ Μέσι! Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι ιστορικό.

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο η ομάδα του Βαλβέρδε φλυαρούσε ακατάπαυστα, έχοντας 80% άγονη κατοχή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήξερε πότε να χτυπήσει.

Μία γυριστή κεφαλιά του Νταβίδ Λόπεθ έβαλε την Εσπανιόλ μπροστά στο σκορ (23’) κι έφερε τεράστια προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, που ξύπνησε προς το τέλος με δύο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες από Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Ένα τέταρτο καλής μπάλας στην επανάληψη αρκούσε για να γυρίσει το ματς, με τον Λουίς Σουάρες να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να αξιοποιεί την σέντρα του Τζόρντι Άλμπα (50’, 1-1) και τον Ουρουγουανό να σερβίρει το 1-2 (59’) στον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά!

Ο Λουίς Σουάρες πέταξε στα σκουπίδια πιθανώς την ασίστ της χρονιάς από τον Μέσι (65’), ενώ το ματς γύρισε και πάλι όταν ο Ντε Γιονγκ αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα (75’). Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να κλειδώσει το καταλανικό ντέρμπι και το πλήρωσε στο 88ο λεπτό, όταν ο Βου Λέι λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Νέτο και χάρισε τον βαθμό στους πέρικος στο ντεμπούτο του Αμπελάρδο στον πάγκο της!

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top