Το πτώμα του Ιρανού στρατιωτικού Σουλεϊμανί επαναπατρίστηκε στην Αβάζ

Το πτώμα του Ιρανού στρατιωτικού Σουλεϊμανί επαναπατρίστηκε στην Αβάζ

Το πτώμα του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος σκοτώθηκε στο Ιράκ σε αμερικανική στρατιωτική επιδρομή, επαναπατρίστηκε στο Ιράν, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRIB.

Το πτώμα του Σουλεϊμανί μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην πόλη Αβάζ του νοτιοδυτικού Ιράν, όπου άρχισαν οι τελετές μνήμης για τον Ιρανό υποστράτηγο.

H κρατική ιρανική τηλεόραση άρχισε πριν από τις 08:00 τοπική ώρα (06:30 ώρα Κύπρου) της Κυριακής (05/01), να μεταδίδει απευθείας πρόγραμμα που δείχνει το μαυροφορεμένο πλήθος να έχει συγκεντρωθεί στο κέντρο αυτής της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.