Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος

Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται στην περιοχή του Τροόδους την Κυριακή (05/01), και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω παγετού οι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ύψος των χιονιών στη Χιονίστρα ανέρχεται στα 60 εκατοστά και στην Πλατεία Τροόδους 55 εκατοστά.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία,  η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Έτσι καλούνται οι οδηγοί, πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσω των ανακοινώσεων της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE