Αναμένεται η υπερχείλιση του υδατοφράκτη Γερμασόγειας

Αναμένεται η υπερχείλιση του υδατοφράκτη Γερμασόγειας

Μετά το μεσημέρι της Κυριακής (05/01), αναμένεται τελικά να υπερχειλίσει το φράγμα της Γερμασόγειας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Κυριάκος Ξυδιάς, ανέφερε ότι η ροή στο φράγμα το τελευταίο 24ωρο δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι  η  υπερχείλιση αναμένεται μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γερμασόγειας έχει λάβει προληπτικά μέτρα και έχει κλείσει εδώ και μέρες το χώρο στάθμευσης  που βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού “'Αμαθος”.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ανακοίνωσε ότι έλαβε μέτρα ώστε οι επισκέψεις στο φράγμα από το κοινό να γίνονται με ασφάλεια και με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία και προτρέπει τους επισκέπτες να ακολουθούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Καλούνται επίσης να επιδείξουν σεβασμό στο περιβάλλον, διατηρώντας τους γειτνιάζοντες χώρους καθαρούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE