Ηγέτης Χεζμπολάχ: Οι αμερικανοί στρατιώτες θα πληρώσουν το τίμημα

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Οι αμερικανοί στρατιώτες θα πληρώσουν το τίμημα

Ο ηγέτης της λιβανικής Χεζμπολάχ Σάγεντ Νασράλαχ δήλωσε την Κυριακή 05/01 ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή θα πληρώσουν το τίμημα για το θάνατο του στρατηγού Κάσεμ Σουλεϊμανί.

Κατά την διάρκεια τηλεοπτικού του μηνύματος ο Νασράλαχ δήλωσε ότι η απάντηση στον φόνο του Ιρανού στρατηγού δεν αποτελεί υποχρέωση μόνο του Ιράν, αλλά και των συμμάχων του στην περιοχή.

Ο Σάγεντ Νασράλαχ δήλωσε επίσης ότι "δεν πρέπει να πληγούν" πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται στην περιοχή, διότι αυτό θα υπηρετούσε την ατζέντα του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Υπέκυψε στα τραύματα της η Helga Tarcsai, 55 ετών από την Ουγγαρία, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 12:30 χθες το μεσημέρι στο δρόμο Μενεού – Περβολιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE