Δήμαρχος Γερμασόγειας: «Ζητούμε όπως αποφύγουν τις μαγκιές - Να μην μετατραπεί αυτή η ευλογία σε τραγωδία»

Δήμαρχος Γερμασόγειας: «Ζητούμε όπως αποφύγουν  τις μαγκιές - Να μην μετατραπεί αυτή η ευλογία σε τραγωδία»

Υπερχείλισε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Κυριακής 05/01, ο υδατοφράκτης Γερμασόγειας, δημιουργώντας κλίμα ευφορίας και χαράς σε όσους βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το όμορφο θέαμα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς , έκανε λόγο για ευλογία Θεού.

«Η ώρα 4 ξεκίνησε η υπερχείλιση, θα ενταθεί όσο περνάει ο χρόνος. Είναι μια ευλογία για τον τόπο οι βροχές και η αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων νερού», ανέφερε.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Δήμο, καθώς όπως είπε, αναμένονται τεράστιες ποσότητες νερού οι οποίες θα διοχετευτούν μέσω του ποταμού Άμαθος.

«Όλες αυτές οι ποσότητες θα διοχετευτούν μέσω του ποταμού. Είμαστε σε εγρήγορση, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη, πιθανόν να κλείσουμε δρόμους", ανέφερε.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των υπηρεσιών του Δήμου.

"Ζητούμε όπως αποφύγουν  τις 'μαγκιές'  για να μην μετατραπεί αυτή η ευλογία σε τραγωδία.  Εμείς είμαστε έτοιμοι, απλά θέλουμε τη βοήθεια τους» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδιάς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.