ΚΡΗΤΗ: Τα Χανιά απέκτησαν παγωμένη λίμνη σε σχήμα καρδιάς - VIDEO

ΚΡΗΤΗ: Τα Χανιά απέκτησαν παγωμένη λίμνη σε σχήμα καρδιάς - VIDEO

Μοναδικές είναι οι εικόνες από την παγωμένη λίμνη στον Ομαλό των Χανίων, που τράβηξε η κάμερα με την χρήση drone.

Πρόκειται για την τεχνητή λίμνη Ο.Α.Κ. (Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης), που πάγωσε εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας που έχει χτυπήσει την περιοχή.

Τις τελευταίες ημέρες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι «σαρώνουν» τα Χανιά ενώ οι ορεινές περιοχές έχουν σκεπαστεί από χιόνι. Οι Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία Ηφαιστίων που αναμένεται να χτυπήσει την Κρήτη και όλη την Ελλάδα σε λίγες ώρες.

Όσο για την πανέμορφη λίμνη που βρίσκεται στο Οροπέδιο του Ομαλού, όπως δείχνει το video, έχει σχήμα καρδιάς και είναι η πρώτη παγωμένη λίμνη που βλέπουν τα Χανιά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE