Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Το Ιράν κάλεσε τον επιτετραμμένο της Γερμανίας στην Τεχεράνη για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα «επιζήμια» σχόλια που έκαναν ορισμένοι Γερμανοί αξιωματούχοι με αφορμή τον φόνο του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί.

¨Το Ιράν επικρίνει δριμύτατα τα ακατάλληλα, ασύστατα και επιζήμια σχόλια ορισμένων Γερμανών αξιωματούχων», μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.

Μια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης είπε την Παρασκευή ότι το αμερικανικό πλήγμα από το οποίο σκοτώθηκε ο Σουλεϊμανί ήταν μια απάντηση στις στρατιωτικές προκλήσεις των Ιρανών στη Μέση Ανατολή.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE