Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν πορτιέρη σε κατάμεστο κέντρο – VIDEO

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν  πορτιέρη σε κατάμεστο κέντρο – VIDEO

Σύμφωνα με Ελλαδικά μέσα, στις 2:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού. Με αστραπιαίες κινήσεις ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του club.

 

Ο 54χρονος διακομίσθηκε αμέσως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τη στιγμή της επίθεσης το κέντρο διασκέδασης ήταν κατάμεστο από νεαρό κόσμο κυρίως, που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό λόγω της δυνατής μουσικής.

Για αρκετή ώρα η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν οι δράστες.

Πιθανολογείται πως πίσω από την επίθεση, βρίσκονται συμφέροντα του υπόκοσμου, για τον έλεγχο και την προστασία νυκτερινών κέντρων  έναντι αμοιβής στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE