ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

Xωρίς πρόβλημα προσγειώθηκε γύρω στις 18:00 την Δευτέρα 06/01, το απόγευμα  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου αεροσκάφος της Εasy Jet που κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Λούτον προς Πάφο με 160 επιβάτες κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την ώρα της προσγείωσης με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Το αεροσκάφος αναμένετο να επιστρέψει στο Λούτον στις 18:45 χθες το απόγευμα ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της βλάβης. Οι 170 επιβάτες που θα αναχωρούσαν χθες για το Λούτον διανυκτέρευσαν σε καταλύματα μετά από διευθετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE