ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας - Απουσιάζει 47χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας -  Απουσιάζει 47χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το βράδυ της Δευτέρας (06/01), από την οικία της στο Παλιομέτοχο, η Βασιλική Αχιλλέως, 47 ετών.

Η Αχιλλέως περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, εύσωμη, με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο παλτό, κόκκινο τρικό, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομική Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.