ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόσπασης χρημάτων ύψους 2,5 χιλιάδων ευρώ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα έγινε στις 28.5.2018 και ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2,5 χιλ. ευρώ από 52χρονη.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία,ότι έδωσε στον 43χρονο το ποσό των 2,5 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτός να ετοιμάσει τα χαρτιά για τη μετάβαση του γιου της στη Γερμανία, πράγμα που δεν έπραξε.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος με όρους για να κλητευθεί αργότερα.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE