ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήψη μέτρων λόγω αναμενόμενης υπερχείλισης φράγματος Κούρη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήψη μέτρων λόγω αναμενόμενης υπερχείλισης φράγματος Κούρη

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο των μέτρων, ο δρόμος πάνω από το φράγμα θα παραμείνει ελεύθερος από οχήματα, καρότσια μικροπωλητών κτλ, για την ασφαλή διακίνηση πεζών.

Επίσης, οι πλανόδιοι πωλητές (οχήματα, καρότσια κτλ.) πρέπει να εγκατασταθούν σε χώρους εκτός των δρόμων.

Όλοι οι επισκέπτες προτρέπονται να ακολουθούν τις υποδείξεις  της Αστυνομίας και παρακαλούνται όπως επιδείξουν σεβασμό στο περιβάλλον διατηρώντας τους γειτνιάζοντες χώρους καθαρούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE