Μέρκελ-Πούτιν θα συναντηθούν στη Ρωσία- Στο επίκεντρο το θέμα της Λιβύης

Μέρκελ-Πούτιν θα συναντηθούν στη Ρωσία- Στο επίκεντρο το θέμα της Λιβύης

Στη Ρωσία για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Πούτιν μεταβαίνει η Καγκελάριος Μέρκελ στις 11 Ιανουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Ρώσου Προέδρου.


Όπως αναφέρει το περιοδικό Σπίγκελ, θέμα θα είναι οι παρούσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Ρωσικής Προεδρίας.

Επίσης θα συζητηθούν η κατάσταση στη Συρία, τη Λιβύη και την Ουκρανία. Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει ανακοινωθεί.

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, που ανέφερε ότι «είναι προφανές πως η Καγκελάριος θα μιλήσει με τον Πούτιν «για τις εστίες σύγκρουσης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».

Η Καγκελάριος Μέρκελ θα συνοδεύεται στη Ρωσία από τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μαας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE