Τσαβούσογλου: Θα συνεργαστούμε με την Αλγερία για την κρίση στη Λιβύη

Τσαβούσογλου: Θα συνεργαστούμε με την Αλγερία για την κρίση στη Λιβύη

Η Τουρκία θα συνεργαστεί με την Αλγερία στο θέμα της κρίσης της Λιβύης, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Αλγερίας Αμπτουλμετζίντ Τεμπούν.


Σε μήνυμά του στον λογαριασμο του στο τουίτερ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ έγραψε ότι μετέφερε στον Πρόεδρο της Αλγερίας τα χαιρετίσματα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

“Θα αναβαθμίσουμε τις σχέσεις των δύο χωρών μας στο επίπεδο της συνεργασίας στρατηγικού συμβουλίου. Θα συνεργαστούμε στη βάση των κοινών μας συμφερόντων για τα περιφερειακά ζητήματα και κυρίως την κρίση της Λιβύης”, αναφέρει ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE