Τσαβούσογλου: Θα συνεργαστούμε με την Αλγερία για την κρίση στη Λιβύη

Τσαβούσογλου: Θα συνεργαστούμε με την Αλγερία για την κρίση στη Λιβύη

Η Τουρκία θα συνεργαστεί με την Αλγερία στο θέμα της κρίσης της Λιβύης, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Αλγερίας Αμπτουλμετζίντ Τεμπούν.


Σε μήνυμά του στον λογαριασμο του στο τουίτερ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ έγραψε ότι μετέφερε στον Πρόεδρο της Αλγερίας τα χαιρετίσματα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

“Θα αναβαθμίσουμε τις σχέσεις των δύο χωρών μας στο επίπεδο της συνεργασίας στρατηγικού συμβουλίου. Θα συνεργαστούμε στη βάση των κοινών μας συμφερόντων για τα περιφερειακά ζητήματα και κυρίως την κρίση της Λιβύης”, αναφέρει ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE