Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Βοήθεια σε 850 οικογένειες τα Χριστούγεννα

Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Βοήθεια σε 850 οικογένειες τα Χριστούγεννα

Βοήθεια σε 850 οικογένειες απ’ όλη την Κύπρο, πρόσφερε η εταιρεία Τσιμεντοποιία Βασιλικού στα πλαίσια της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία στήριξε την εκστρατεία, με κύριο μέλημα να μη μείνει οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα ώστε να νιώσουν όλοι τη χαρά των Χριστουγέννων. Η εταιρεία Τσιμεντοποιία Βασιλικού, με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της, πρόσφερε υλικά αγαθά και δελτία για αγορές σε πολυκαταστήματα, συμμετέχοντας παράλληλα στη διαδικασία συλλογής αγαθών και προώθησης της εκστρατείας.

«Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και φροντίδας, με παράλληλη παροχή υλικών αγαθών προς τους συνανθρώπους μας, είναι μια σημαντική πράξη που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και των εργαζομένων της», καταλήγει.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE