ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εγκαινιάζουν το καινούργιο τους κατάστημα οι DALTON BROTHERS !!

Εγκαινιάζουν το καινούργιο τους κατάστημα οι DALTON BROTHERS !!

Το κουρείο πάντα αποτελούσε ανάγκη για τον άνδρα απλά υπήρξαν κάποιες δεκαετίες που έμεινε πίσω στις εξελίξεις.

Μπαίνοντας δυναμικά στη σύγχρονη εποχή, το κουρείο δεν έρχεται μόνο να προσφέρει εξειδίκευση στις ανδρικές υπηρεσίες αλλά και έναν χώρο αμιγώς ανδρικό όπου ο πελάτης μπορεί για λίγη ώρα να ηρεμήσει , να συζητήσει για θέματα που τον ενδιαφέρουν και τον αποφορτίζουν καθώς και να ανανεώσει την διάθεση του μέσα σε ένα κλίμα οικειότητας.

Είναι νοσταλγία το μπαρμπέρικο. Φέρνει μυρωδιές και εικόνες από τις προηγούμενες δεκαετίες που για κάποιους αποτελεί μια ευκαιρία να γυρίσουν για λίγο πίσω στο χρόνο. Αλλά είναι και πολλά περισσότερα πέρα από αυτό.

Όπως το παραδοσιακό ξύρισμα με την φαλτσέτα, που αποτελεί μια ιεροτελεστία την όποια ο πελάτης μπορεί να απολαύσει ξαπλωμένος και αφημένος στα χεριά του ειδικού.

Όπως το κούρεμα που έρχεται να δουλευτεί με υπομονή και μεράκι προκειμένου ο κάθε πελάτης να νιώσει ότι έλαβε την υπηρεσία που προσδοκούσε μαζί με ένα αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις δίκες του ανάγκες.

Και τέλος είναι ανάγκη για τον ίδιο τον άνδρα διότι μπορεί να διαφύγει για λίγο από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας ,μακριά όμως από σεσουάρ και κουτσομπολιά. Ο ρόλος του κουρείου είναι καθαρά να υπηρετεί και να υπερασπίζει μια προσωποποιημένη σχέση.


Ο πελάτης θα αφεθεί και θα απόλαυση την παραμονή του στο χώρο και ο κουρέας θα μπορέσει να του διαμορφώσει- ανανεώσει το προσωπικό του στυλ. Όσο για την ιδιαίτερη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον πελάτη και στον κουρέα του, θα μπορούσε να εκφραστεί μέσα από 3 λέξεις. Εχεμύθεια, εκτίμηση και σεβασμό.


Σας περιμένουμε στο καινούργιο μας κατάστημα το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στην οδό Βυζαντίου 37 στο Στρόβολο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top