«Περίπλοκη» χαρακτηρίζει το Παλάτι την απόσυρση των Χάρι και Μέγκαν

«Περίπλοκη» χαρακτηρίζει το Παλάτι την απόσυρση των Χάρι και Μέγκαν

«Περίπλοκα» χαρακτηρίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τα θέματα που προκύπτουν από την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν ως «ανώτερα» μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε αρχικό στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να υιοθετήσουν διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που θα πάρουν χρόνο για να επιλυθούν», αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.