ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αργεντινή: Κακοποιούσε για 20 χρόνια την κόρη του με την οποία απέκτησε 4 παιδιά

Αργεντινή: Κακοποιούσε για 20 χρόνια την κόρη του με την οποία απέκτησε 4 παιδιά

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η σύλληψη ενός οικοδόμου ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κακοποιούσε την κόρη του με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά ηλικίας 11, 13, 17 και 19 ετών.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γείτονες γνώριζαν το τι συμβαίνει στο σπίτι του οικοδόμου και είχαν δοκιμάσει να ενημερώσουν την Αστυνομία αλλά φέρεται να έλαβαν την απάντηση ότι αν δεν υπάρξει καταγγελία από το ίδιο το θύμα δεν μπορούσε να διεξαχθεί έρευνα. 

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 32χρονη κόρη του οικοδόμου βρήκε το θάρρος και ενημερώσε τις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν σε ένα σχεδόν κατεστραμένο σπίτι στην περιοχή Αρεκίτο στο Σάντα Φε με τις αρχές να το χαρακτηρίζουν «Σπίτι της Φρίκης». 

Ο εισαγγελέας που γνωστοποίησε την υπόθεση έκανε λόγο για ένα «περιστατικό» που έκανε την 32χρονη να αποκαλύψει τη φρίκη που έζησε για 20 και πλέον χρόνια.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά κατέσχεσαν από εκεί δύο όπλα και εξετάζουν πλέον το σενάριο ο οικοδόμος να τα χρησιμοποιούσε προκειμένου να εκφοβίζει την κόρη του και να την υποχρεώνει να υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με την Dailymail.Uk, o εισαγγελέας Juan Pablo Banos επιβεβαίωσε πως μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ανέφερε ότι ο ύποπτος πατέρας κρατείται υπό κράτηση αφού η κόρη του τον κατήγγειλε στην Aστυνομία.

Είπε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Τη Δευτέρα μια γυναίκα ηλικίας 32 ετών πήγε στην Aστυνομία για να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών και είχε γεννήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 έως 19 ετών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top