ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλίας Χαραλάμπους: «Δεν με απασχολεί η πίεση – Ο Τρίσκο είναι έτοιμος»!

Ηλίας Χαραλάμπους: «Δεν με απασχολεί η πίεση – Ο Τρίσκο είναι έτοιμος»!

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Ηλία Χαραλάμπους στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Μίλησε και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι Φλοριάν, Ακοράν, Σπόλιαριτς, Κάσες και Μοϊσόφ. Ο Τρίσκο είναι έτοιμος».

Για το ματς του Κυπέλλου: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Είχαμε τον έλεγχο και στα δύο ημίχρονα. Κάναμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκόραραμε, αλλά στο δεύτερο κάναμε ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είδαμε χθες ότι κερδίσαμε και κάποιους άλλους παίκτες, είδαμε τις αλλαγές μας να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρουν. Είναι σημαντικό ότι μπήκαν και βοήθησαν την ομάδα».

Για το ματς με τον Εθνικό: «Είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση και 2 ομάδες θέλουν την νίκη η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Εμείς θα πάμε στο Δασάκι για την νίκη αυτό που ειναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι».

Για την πίεση: «Δεν με απασχολεί η πίεση, κάνω αυτό που πρέπει. Αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις δεν το γνωρίζει κανείς. Θέλω να βλέπω την ομάδα μου να δείχνει σε όλους ότι πάνε στο παιχνίδι για τη νίκη, είναι απλά τα πράγματα για μένα. Έχουμε ακόμη επτά τελικούς, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, στόχος τα τρίποντα. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν το παν για να φτάσουν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι κάπως διαφορετικός, προσπαθούμε να τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά, μέχρι τέλους δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Κ.Κωνσταντίνου: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με τον Εθνικό, το ματς κυπέλλου μας βοήθησε ψυχολογικά, αυτό όμως αποτελεί παρελθόν και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Νιώθω ότι ο προπονητής με πιστεύει, μου το έδειξε, ανέβηκα ψυχολογικά και εγώ και η απόδοση μου. Με τον Ηλία άλλαξε η ψυχολογία στις προπονήσεις, υπάρχει και περισσότερη όμως ένταση. Δεν θα έλεγα ότι είναι μόνο το κύπελλο ο στόχος. Και στο πρωτάθλημα έχουμε στόχους και σε κάθε διοργάνωση δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top