ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέζουν και οι παίκτες στην Αγγλία – Ζητούν την φυλάκιση των ρατσιστών οπαδών

Πιέζουν και οι παίκτες στην Αγγλία – Ζητούν την φυλάκιση των ρατσιστών οπαδών

Ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας είναι αποφασισμένος να ζητήσει από την Κυβέρνηση την φυλάκιση όσων συλλαμβάνονται για ρατσιστικές επιθέσεις στα γήπεδα.

Το φαινόμενο ρατσιστικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων στα αγγλικά γήπεδα έχει επιστρέψει για τα καλά. Η PFA είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα για το συγκεκριμένο φαινόμενο και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι την βρετανική κυβέρνηση.

Ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας είναι αποφασισμένος να ζητήσει την φυλάκιση όσων συλλαμβάνονται για ρατσιστικές επιθέσεις στα γήπεδα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της PFA, Γκόρντον Τέιλορ, έκανε δηλώσεις για το θέμα και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Dailymail». «Η PFA είναι πρόθυμη να λάβει μέτρα για αυτό. Θα ασκήσουμε πιέσεις στην κυβέρνηση για την αύξηση των ποινών για όσους έχουν κριθεί ένοχοι ρατσιστικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα την φυλάκισή τους. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποινή ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά. Φτάνει πια» είπε μεταξύ άλλων.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε πως ρατσιστικές επιθέσεις κατά των παικτών είχαμε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ενώ σχετικές καταγγελίες τον προηγούμενο μήνα έγιναν και από τον Ρίντιγκερ (Τσέλσι), αλλά και από τον Σον (Τότεναμ). Φυσικά, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία μπορεί να φέρει αλλαγή στη νομοθεσία και άλλων χωρών.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top