ΕΛΛΑΔΑ: Ναυάγιο με 50 ανθρώπους στην θάλασσα - Τουλάχιστον τρεις νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ: Ναυάγιο με 50 ανθρώπους στην θάλασσα - Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Σκάφος που μετέφερε περίπου 50 μετανάστες, καθώς δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός τους, βυθίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε θαλάσσια περιοχή, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ «οι ίδιοι οι μετανάστες χρησιμοποιώντας τη γραμμή 112 , γύρω στις 9.15 το πρωί, ήταν αυτοί που κάλεσαν τις αρχές για βοήθεια».

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του λιμενικού σώματος από Ηγουμενίτσα , Κέρκυρα , Παξούς και Λευκάδα, παραπλέοντα πλοία καθώς και δύο αεροσκάφη super puma.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών , ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα «έχει ανασυρθεί μία σορός χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι άνδρας ή γυναίκα».

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE