Τρόοδος: Υπερβολικά αυξημένη κίνηση απο εκδρομείς και τροχαία συμφόρηση

Τρόοδος:  Υπερβολικά αυξημένη κίνηση  απο εκδρομείς και τροχαία συμφόρηση

 

Στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται υπερβολικά αυξημένη τροχαία κίνηση και τροχαία συμφώρηση. Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, που βρίσκονται στην περιοχή και καταβάλλουν προσπάθειες αποσυμφώρησης των δρόμων και αποφυγής ταλαιπωρίας του κοινού.

 

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους και στις αστικές περιοχές συνεχίζει κανονικά.

 

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων, ιδιαίτερα στα ορεινά, να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

 


Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και ιδαίτερα στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE