Προειδοποιεί η αστυνομία: Κατολισθήσεις βράχων στο Μπαλσάκ - Κίνδυνος για ποδηλατιστές και μοτοσικλετιστές

Προειδοποιεί η αστυνομία: Κατολισθήσεις βράχων στο Μπαλσάκ  - Κίνδυνος για ποδηλατιστές και μοτοσικλετιστές

Επικίνδυνοι δρόμοι για τους εκδρομείς και λάτρεις της φύσης. Κατολισθήσεις οι οποίες ανησυχούν την αστυνομία για κίνδυνο ζωών.

 

Η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό ότι το πρωί του Σαββάτου (11/1), σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων στο δευτερεύον δρόμο Αγίου Σωζόμενου – Ποταμιάς, στην περιοχή του βουνού Μπαλσάκ, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι κλειστός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες απο μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου.

 

Την περιοχή επισκέπτονται εκδρομείς και ιδαίτερα ποδηλατιστές και μοτοσικλετιστές, αφού είναι ένας από τους χώρους προστατευόμενων φυσικών περιοχών του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου "Natura 2000". Ωστόσο, η Αστυνομία, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, καλεί τους επισκέπτες να αποφεύγουν να διακινούνται στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι κατολισθήσεις, αφού υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω κατολισθήσεων.

 

Για τις διακινήσεις του, το κοινό καλείται όπως χρησιμοποιεί το δρόμο Ιδαλίου – Ποταμιάς, που διαπερνά την κτηνοτροφική περιοχή Ιδαλίου και Ποταμιάς, τον οποίο επίσης καλούνται να χρησιμοποιούν οι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς την περιοχή λυμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE