ΕΛΛΑΔΑ: Κόρη γνωστού ηθοποιού συνελήφθη σε κατάληψη

ΕΛΛΑΔΑ: Κόρη γνωστού ηθοποιού συνελήφθη σε κατάληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη κόρη γνωστού ηθοποιού βρίσκεται μεταξύ των 13 ατόμων που συνέλαβε χθες βράδυ η αστυνομία κατά τη διάρκεια εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι.

Ο πατέρας της ανήλικης, σύμφωνα με τον ιστότοπο altsantiri.gr πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού καναλιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου 11/1, δυνάμεις των ΜΑΤ εκκένωσαν τα κτήρια της οδού Ματρόζου και αυτό της Παναιτωλίου (στην περιοχή Κουκάκι στην ΑΘήνα) που ανακατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι καταληψίες έριξαν πέτρες στις δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες προχώρησαν σε ρίψη χημικών.

Όλοι οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE