ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΕΝΟ με σπασμένα φρένα ακόμα και μισός ο Απόλλωνας του… «ΜΑΓΟΥ» Σωφρόνη Αυγουστή!

ΤΡΕΝΟ με σπασμένα φρένα ακόμα και μισός ο Απόλλωνας του… «ΜΑΓΟΥ» Σωφρόνη Αυγουστή!

Δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από αντιπάλους, ούτε από απουσίες ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από το «Μακάρειο», επικρατώντας του Ολυμπιακού με 0-2!

Περισσότερα σε λίγο…

 

Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και με εξαιρετικό κατά διαστήματα πάσινγκ-γκέιμ, όμως στο πρώτο 25λεπτο τα βρήκε σκούρα από τον ανασταλτικό «μηχανισμό» των γηπεδούχων που κράτησε μακριά τους φιλοξενούμενους από την εστία του Μπάιζα.

Στο 26΄ όμως, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν… «κενό» στην αντίπαλη άμυνα και έστειλαν την πρώτη τους προειδοποιητική βολή, όταν μετά από θαυμάσια πάσα του Ζελάγια στον Γιαννιώτα, ο Ελλαδίτης βρέθηκε απέναντι από τον Μπάιζα, έκανε το σουτ, αλλά ο κίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε σωτήρια.

Ο Απόλλωνας συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό και στο 36΄ ο Γκακπέ μετά από πάσα του Γιαννιώτα, έκανε το σουτ στο «παραθυράκι», αλλά ο Μπάιζα έκανε τρομερή επέμβαση κρατώντας το μηδέν!

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε τελικά στο 45΄, όταν ο Ζελάγια στο τελευταίο του – εκτός απροόπτου – παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα – σκόραρε με κοντινή προβολή μετά από ασίστ του εξαιρετικού Γιαννιώτα και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ σε κομβικό σημείο του ματς!

Μάλιστα, ο Απόλλωνας είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Ζελάγια στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός ο οποίος έδωσε βαρύτητα στα μετόπισθεν σε όλο το πρώτο μέρος και προσπάθησε να «κτυπήσει» με αντεπιθέσεις, είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, η πρώτη στο 17΄ με το σουτ του Αγιτέ που απέκρουσε δύσκολα ο Μολ με θαυμάσια επέμβαση και η δεύτερη στο 38΄ με τον ίδιο παίκτη που σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στην επανάληψη, η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε δυνατά για να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» και το κατάφερε στο 60΄ με τον Γκακπέ κι ενώ ο Ολυμπιακός στο 57΄ είχε μία πολύ καλή φάση με τον Κοφί για το 1-1!

Μετά το 0-2, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα μέτρα τους και συνέχισαν να έχουν την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για τρίτο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι οι οποίοι έδειξαν κάποια σημάδια αντίδρασης, προσπάθησαν να σκοράρουν για να ξαναμπούν στο «κόλπο», όμως πέρα από μία καλή φάση με τον Κοφί στο 63΄, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μολ.

Ο Απόλλωνας έκανε άψογη διαχείριση του προβαδίσματος του και πήρε μία ακόμα νίκη, την έκτη συνεχόμενη και έβδομη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του, με την οποία ανέβηκε στην 3η θέση και δείχνει… αγριεμένος ενόψει της συνέχειας, όπου στόχος του είναι να πιάσει κορυφή!

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: / 78΄ Περέιρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Ροτζέιρο, Ακόστα, Οικονομίδης, Κα (52΄ Κοφί), Βινίσιους (73΄ Αζουλάο), Νάνι, Ντουβεντρού (32΄ Ζαχαρίου), Αγιτέ.

Απόλλων (Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Περέιρα, Πίττας, Γιαννιώτας (80΄ Παπουλής), Ζελάγια, Σαρδινέρο, Γκακπέ (72΄ Ματέι).

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Κανάρης Σάββας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top