ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξετύλιξε το… δώρο της Ίντερ η Γιουβέντους και πάτησε ΚΟΡΥΦΗ!

Ξετύλιξε το… δώρο της Ίντερ η Γιουβέντους και πάτησε ΚΟΡΥΦΗ!

Ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την Γιουβέντους ώστε να κάμψει την αντίσταση της εξαιρετικής στο δεύτερο ημίχρονο Ρόμα (1-2), ανεβαίνοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ξετύλιξε το δώρο της Ίντερ η Γιουβέντους!

Η Μεγάλη Κυρία είχε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο στο «Ολίμπικο», σκόραρε δις με τους Ντεμιράλ και Κριστιάνο Ρονάλντο και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής στο δεύτερο ημίχρονο Ρόμα (1-2), ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Φουλ πίεση από την Ρόμα στην επανάληψη, είχε στριμώξει την Γιουβέντους στα καρέ της, μείωσε με πέναλτι του Πελεγκρίνι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, παρότι έψαξε το γκολ με κάθε πιθανό τρόπο. Στο +2 πλεόν από την δεύτερη Ίντερ η Γιουβέντους, τέταρτη παρέα με την Αταλάντα η Ρόμα.

Εκρηκτικό το ξεκίνημα από την Γιουβέντους, κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να… παγώσει το «Ολίμπικο», όταν ο Ντεμιράλ σκόραρε με πλασέ στην κίνηση μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα.

Και έξι λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός επιθετικός κέρδισε το πέναλτι από τράβηγμα του Βερετού, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα στο 10ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν σοκαρισμένοι αλλά προσπαθούσαν να συνέλθουν, πιέζοντας και φτιάχνοντας φάσεις.

Μεγαλύτερη όλων στο πρώτο μέρος στο 18ο λεπτό όταν ο Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό από το σημείο του πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ραμπιό.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Ρόμα πίεζε κυρίως με σέντρες και στατικές φάσεις αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά, με τις δύο ομάδες να στέκονται άτυχες.

Τόσο γιατί ο Ντεμιράλ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για λογαριασμό των γηπεδούχων τραυματίστηκε ο Τζανιόλο με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Το δεύτερο μέρος ανήκε εξ ολοκλήρου στην Ρόμα, που κέρδιζε το ένα κόρνερ μετά το άλλο και πίεζε ασφυκτικά αλλά με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

Αφού ο Τζέκο «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Σέζνι στο 65’, δύο λεπτά αργότερα η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Άλεξ Σάντρο.

Και από την άσπρη βούλα ο Πελεγκρίνι μείωσε το σκορ και έβαλε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος τους «τζιαλορόσι».

Αυτό το γκολ έβγαλε μπροστά από τη σέντρα όλη την Ρόμα, η οποία έπαιζε την Γιουβέντους σαν τη γάτα με το ποντίκι και το σκορ παρά τις δύο μεγάλες φάσεις, μία για κάθε ομάδα εκατέρωθεν με Κριστιάνο και Κολάροφ, παρέμεινε ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top