ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Φαντασμαγορική η εκδήλωση για τα Megabet Plus Αwards και την υποδοχή του 2020 -Δηλώσεις πολιτικών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Φαντασμαγορική η εκδήλωση για τα Megabet Plus Αwards και την υποδοχή του 2020 -Δηλώσεις πολιτικών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν όλοι εκεί στη μεγάλη εκδήλωση της Megabet Plus, της εταιρείας, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, αριθμώντας πέραν των διακοσίων πρακτορείων στοιχημάτων.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η λαμπερή εδκήλωση πραγματοποιήθηκε στο Panorio Palace στη Λάρνακα, την Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου, για τη βράβευση των καλύτερων πρακτορείων στοιχημάτων ανάμεσα στα 210 που υπάρχουν παγκύπρια και είναι συνεργάτες της Megabet Plus και την υποδοχή του 2020.

Πέραν των χιλίων προσκεκλημένων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Ιδρυτή και CEO της Megabet Plus, Λάζαρο Φιλίππου. Ανάμεσα τους προσωπικότητες του πολιτικού, αθλητικού, κοσμικού και εκκλησιαστικού χώρου.

*Chairman Megabet Plus, Nick Laconico και Ιδρυτής & CEO Megabet Plus, Λάζαρος Φιλίππου 

 

Το παρών τους έδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΑ, κ. Μάριος Κάρογιαν ενώ ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πηλιώτης ήταν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Κιτίου. Επιπρόσθετα, παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, κ. Νίκος Τορναρίτης, κ. Γιώργος Κάρουλλας, κ. Ονούφριος Κουλλάς, η κ. Αννίτα Δημητρίου, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Γιώργος Προκοπίου, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, κ. Νίκος Κέττηρος και κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης και δημοτικοί σύμβουλοι διάφορων δήμων από όλη την Κύπρο.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας. 

Παρουσιάστριες της εκδήλωσης, που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ήταν η Άντρη Καραντώνη και η Χριστίνα Δητηρίου.

Η αίθουσα ήταν φαντασμογορική, το μπουφέ πλούσιο, ενώ καλλιτεχνικά την εκδήλωση “έντυσε” η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.

Την καλλιτεχνική βραδιά συμπλήρωσε ο Νίκος Καντής με τον παραδοσιακό χορό των ποτηριών ενώ τσιατιστά είπε ο Πανίκος Μουσκοβίας που μας ταξίδεψε χρόνια πίσω στα έθιμα του τόπου μας. Η Megabet Plus κλήρωσε επίσης πάρα πολλά δώρα στους συνεργάτες και πράκτορες της προσφέροντας δεκάδες τηλεοράσεις.

Το πρακτορείο της Ελένης Φώκου στο Κίτι κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο, Diamond Award, αφού είχε την μεγαλύτερη κερδοφορία για το έτος 2019. Το πρακτορείο θα μεταονομαστεί σε Megabet Plus Diamond και θα φέρει διαφορετικό λογότυπο για ένα ολόκληρο χρόνο.  

Έχει κερδίσει δύο VIP εισιτήρια για το Λονδίνο και διαμονή στο Hilton London Syon Park. To ξενοδοχείο, το οποίο ήταν παλάτι και ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας όπου έμενε ο Δούκας του Νόρθεμπερλαντ, έχει έκταση 200 εκταρίων και προσφέρει σούπερ πολυτελή σουίτες.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι 20 καλύτεροι πράκτορες με κριτήρια την κερδοφορίας προς την εταιρεία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η εντιμότητα, η τυπικότητα του πράκτορα και η πλήρης εναρμόνιση με τους κανόνες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.
 
Επίσης, βραβεύθηκαν τα έξι πιο κερδοφόρα πρακτορεία σε περιοχές ή χωριά με περιορισμένους κατοίκους, η μεγαλύτερη μεταγγραφή του 2019, το πρακτορείο με το μεγαλύτερο τζίρο, ο Ιδρυτής της Scorebet, κ. Νίκος Αριστείδης, ο ιδιοκτήτης της Zapnet, κ. Ιωάννης Ζαπίτης, ο ιδιοκτήτης της Landascolour, κ. Μισέλ Λάντας και ο Κωνσταντίνος Χρίστου για τη συνεισφορά του σε παιδιά με διαβήτη. Επίσης, βραβεύθηκαν οι είκοσι συμμετέχοντες του σεμιναρίου του Cyprus Institute of Marketing "Στοιχηματική Ηθική, Νομοθεσία και Εξυπηρέτηση Πελατών".

Τα βραβεία της Μegabet Plus, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, δεν είχαν μόνο διασκεδαστικό ύφος αλλά και φιλανθρωπικό αφού ενισχύθηκε το Κέντρο "Άγιος Λάζαρος" καθώς πωλούνταν δημιουργήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

To ThemaOnline εξασφάλισε δηλώσεις από τους Αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που βρέθηκαν στην εκδήλωση, τον Δήμαρχο Λάρνακας, τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα, ο οποίος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Megabet Plus και την προσφορά της στην κοινωνία και την ενίσχυση της οικονομίας με τις θέσεις εργασίας που προσφέρε - τον Ιδρυτή και CEO της Megabet Plus Λάζαρο Φιλίππου και τον Chairman της Megabet Plus, Nick Laconico.

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top