Συγκλονίζει ο Κύπριος ηθοποιός: «Έπαιζα στο θέατρο και μου τηλεφώνησαν ότι πεθαίνει η αδελφή μου»- VIDEO

Συγκλονίζει ο Κύπριος ηθοποιός: «Έπαιζα στο θέατρο και μου τηλεφώνησαν ότι πεθαίνει η αδελφή μου»- VIDEO

Αφού μπήκε στο στούντιο με νεύρα καθώς ανέφερε ότι η ομάδα του(ΑΕΛ) αδικείται από τα σφυρίγματα της διαιτησίας  ο δημοφιλής ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ξεχωρίζει η αναφορά του στην αδελφή του καθώς και τον αδελφό του που έφυγαν από τη ζωή ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο θεατρικό σανίδι και σε γύρισμα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουστάκα, τον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος ανέφερε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στο επάγγελμα που επέλεξε, με πρόσφατο αυτό της ολοκλήρωσης της σειράς που πρωταγωνιστούσε «Άλλα λόγια Θκειε Παπά» καθώς ήταν απλήρωτοι ενώ μίλησε για περιστατικά που τον έχουν στιγματίσει.

«Όταν παίζαμε το ‘Φούστα μπλούζα’ με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ‘φεύγει η αδελφή σου’ πεθαίνει. Λέω ‘τι;’  και μέχρι να τελειώσει η παράσταση, συγκρατήθηκα, μου δώσανε κουράγιο και οι άλλοι, είχε πεθάνει η Στέλλα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE