Ο πρίγκιπας Χάρι εκπλήρωσε την τελευταία του βασιλική υποχρέωση

Ο πρίγκιπας Χάρι εκπλήρωσε την τελευταία του βασιλική υποχρέωση

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με την Aμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν ένα «περισσότερο ανεξάρτητο» από την βασιλική οικογένεια μέλλον.


Ο πρίγκιπας, έκτος στην σειρά διαδοχής, παρακολούθησε παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, πριν κάνει την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

Η εκδήλωση είναι η τελευταία βασιλική του υποχρέωση πριν ο ίδιος και η σύζυγός του ξεκινήσουν την «μεταβατική περίοδο» προς τους νέους τους ρόλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE