ΕΛΛΑΔΑ

Σερβικά ΜΜΕ: Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε εντολή να πυροβολήσουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Σερβικά ΜΜΕ: Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε εντολή να πυροβολήσουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Σοκ προκαλεί το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Blic, μέσω του οποίου ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τον πυροβολισμό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς δόθηκε από έναν πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με αυτό, ο Μπράβο, ο οποίος βρίσκεται στις ισπανικές φυλακές ως ο εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων, ήταν πίσω από το «ΟΚ» για να δρομολογηθεί αυτή η ενέργεια.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο βετεράνος Σέρβος επιθετικός να γνώριζε πολλά στοιχεία για τη συμμετοχή του Ισπανού πρώην αμυντικού σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Το ρεπορτάζ επικαλείται ως μία από τις πηγές της ένα άλλο δημοσίευμα της επίσης σερβικής ιστοσελίδας telegraf.rs, ωστόσο τα όσα αναφέρονται δημιουργούν αίσθηση.

Όπως σημειώνεται, οι έρευνες των ελληνικών Αρχών για την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, συνεχίζονται.

Όπως διαβάζουμε στο NewsBeast.gr, ο άντρας που είχε αναλάβει την επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, οδήγησε μέχρι την οδό Ελπίδος. Τον περίμενε μέχρι να επιστρέψει και όταν εκείνος γύρισε, βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασε, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω για να προστατευθεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας, ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top