Περιζήτητη η Μαρία Κορτζιά - Μετά τον γάμο δεν έμεινε εκπομπή που να μην πήγε καλεσμένη

Περιζήτητη η Μαρία Κορτζιά - Μετά τον γάμο δεν έμεινε εκπομπή που να μην πήγε καλεσμένη

Περιζήτητη η Μαρία Κορτζιά, μετά τον γάμο της με τον Πιέρο Σωτηρίου.

 

Μπορεί τόσο καιρό να έλειπε στο εξωτερικό και στην Κοπενγχάγη λόγω της επαγγελματικής πορείας του συζύγου της, ομως τώρα σε περίοδο διακοπών και με αφορμή των γάμων της, η Μαρία Κορτζιά βρέθηκε καλεσμένη σε πολλές εκπομπές.

Απο Ρικ στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος σε μια συνέντευξη μαζί με τον σύζυγο της Πιέρο Σωτηρίου ... την είδαμε στον Alpha Κύπρου στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους , στο Sigma... απο μεσημεριανές μέχρι και βραδινές εκπομπές. 

Η Μαρία Κορτζιά έγινε του νούμερο ένα συζήτησης... Ενώ όλα τα περιοδικά είχαν εξώφυλλο τον γάμο της! Ουτε και ένα έμεινε χωρίς να έχει εξώφυλλο τον γάμο της χρονιάς.

Τελικά υπάρχει σταρ σύστεμ ή οι ίδοι οι δημοσιογράφοι και οι εκπομπές το δημιουργούν προβάλλοντας συνεχώς συγκεκριμένα πρόσωπα;

Τι λέτε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE