ΠΑΦΟΣ: Κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – Συνελήφθη επίδοξος διαρρήκτης

ΠΑΦΟΣ: Κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – Συνελήφθη επίδοξος διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 19/01 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.45π.μ., και ενώ μέλη του ΟΠΈ Πάφου διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία σε χωριό της επαρχίας τους, εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα.

Αφού ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω πρόσωπο, που όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο, σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του πέντε γάντια μίας χρήσης και ένα κλειδί που καταλήγει σε μυτερή άκρη.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE