ΠΑΦΟΣ: Κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – Συνελήφθη επίδοξος διαρρήκτης

ΠΑΦΟΣ: Κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – Συνελήφθη επίδοξος διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 19/01 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.45π.μ., και ενώ μέλη του ΟΠΈ Πάφου διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία σε χωριό της επαρχίας τους, εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα.

Αφού ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω πρόσωπο, που όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο, σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του πέντε γάντια μίας χρήσης και ένα κλειδί που καταλήγει σε μυτερή άκρη.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE