ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αγωνία – Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αγωνία – Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Κωνσταντίνου Σαββίδη, 16 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από το Σάββατο 18/01 το απόγευμα.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ. περίπου, με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μαύρο φούτερ και παγωνί παντελόνι φόρμα.     

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE