ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αγωνία – Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αγωνία – Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Κωνσταντίνου Σαββίδη, 16 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από το Σάββατο 18/01 το απόγευμα.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ. περίπου, με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μαύρο φούτερ και παγωνί παντελόνι φόρμα.     

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE