ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψαν τα οχήματα ζεύγους που διαμένει στον Στρόβολο – Εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψαν τα οχήματα ζεύγους που διαμένει στον Στρόβολο – Εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (04:20, 20/01) σε δυο οχήματα που βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης διώροφης κατοικίας στον Στρόβολο.

Πιο συγκεκριμένα η φωτιά στα δυο οχήματα μάρκας Renault και Mercedes που ανήκουν σε ζεύγος, τέθηκε κακόβουλα σύμφωνα με τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο εμπρησμός πέραν από εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε στα δυο οχήματα, επηρέασε και την οικία του ιδιοκτήτη.

Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νωρίτερα εντός της ημέρας (20/01), «οι ένοικοι της οικίας εξήλθαν του χώρου με ασφάλεια».

Να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στις 04:20, ενώ τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:47.

Την υπόθεση που εξετάζει ήδη το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE