Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισαν την Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, οι εργασίες ανάπλασης του κυκλικού κόμβου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Εταιρεία Iacovou Group αφού έχει υποβάλει σχετική πρόταση αναλαμβάνοντας και το κόστος υλοποίησης και η Λάρνακα εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία. Η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τους C+ Studio Architects».
 
Οι εργασίες ανάπλασης εντάσσονται «στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Λάρνακας, για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης. Οι συγκεκριμένες ενέργειες θεωρούνται  σημαντικές καθότι βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η στενή συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE