Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισαν την Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, οι εργασίες ανάπλασης του κυκλικού κόμβου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Εταιρεία Iacovou Group αφού έχει υποβάλει σχετική πρόταση αναλαμβάνοντας και το κόστος υλοποίησης και η Λάρνακα εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία. Η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τους C+ Studio Architects».
 
Οι εργασίες ανάπλασης εντάσσονται «στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Λάρνακας, για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης. Οι συγκεκριμένες ενέργειες θεωρούνται  σημαντικές καθότι βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η στενή συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE