Χιόνισε και στην Παναγιά

Χιόνισε και στην Παναγιά

Σε λευκό τοπίο ξύπνησαν την Τρίτη (21/01), οι κάτοικοι της ορεινής κοινότητας Παναγιάς. 

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Παναγιάς Νικολάου Σάββας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως το τοπίο ήταν μοναδικό τις πρωινές ώρες για την περιοχή του. Το χιόνι, όπως είπε, κάλυψε τις πρωινές ώρες τις πλαγιές του βουνού αλλά και σημεία της κοινότητας. 

Πέρσι είπε χιόνισε αλλά για μια δύο μέρες, σημειώνοντας πως  βαριά χιονόπτωση έχει να σημειωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην κοινότητα του Παναγιά. Όσο για το τσουχτερό κρύο, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η θερμοκρασία στην κοινότητα του είναι χαμηλή ενώ το βράδυ πέφτει υπό το μηδέν.

Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανοικτοί  μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Στατού – Πενταλιάς και Στατού – Παναγιάς, στην επαρχία Πάφου, λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στις αναφερόμενες περιοχές.
 
Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς  οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE