ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Νεκρή η 24χρονη Ραφαέλλα Παττίχη- Ήταν αρραβωνιασμένη και σχεδίαζε το γάμο της

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Νεκρή η 24χρονη Ραφαέλλα Παττίχη- Ήταν αρραβωνιασμένη και σχεδίαζε το γάμο της

 Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην όμορφη Ραφάελλα. Η νεαρή κοπέλα το απόγευμα της Τρίτης 21/1 άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 24χρονη σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου. Πρόκειται για την Ραφαέλλα Παττίχη από το Δασάκι της Άχνας, κάτοικος Αυγόρου.


 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο τροχαίο διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορούμαστε,η όμορφη Ραφαέλλα που ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων, ήταν αρραβωνιασμένη και σχεδίαζε το γάμο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE