ΔΙΕΘΝΗ

Παραιτήθηκε μία εκ των πέντε επίδοξων διαδόχων του Κόρμπιν

Παραιτήθηκε μία εκ των πέντε επίδοξων διαδόχων του Κόρμπιν

Τέσσερις είναι πλέον οι επίδοξοι διάδοχοι του Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος, καθώς η Τζες Φίλιπς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 21/1 ότι αποσύρεται.


Η βουλευτής της περιφέρειας Μπέρμιγχαμ Γιάρντλεϊ ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα ενώσει το κόμμα «αυτή τη στιγμή».

Η κ. Φίλιπς δυσκολευόταν να εξασφαλίσει τη στήριξη είτε τουλάχιστον δύο εργατικών συνδικάτων που είναι προσκείμενα στο Εργατικό Κόμμα είτε τουλάχιστον 33 τοπικών οργανώσεων του κόμματος, όπως είναι ο όρος για την τελική συμπερίληψη ενός υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της εσωκομματικής διαδικασίας.

Ο σερ Κιρ Στάρμερ έγινε ο πρώτος υποψήφιος που εξασφάλισε επαρκή στήριξη από συνδικάτα και το όνομά του θα βρίσκεται σίγουρα στο ψηφοδέλτιο της διαδικασίας ψήφισης που θα αρχίσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η Ρεμπέκα Λονγκ-Μπέιλι και η Λίσα Νάντι έχουν μέχρι στιγμής τη στήριξη ενός συνδικάτου έκαστη, ενώ η τέταρτη υποψήφια, Έμιλυ Θόρμπερι, ακόμα αναζητά την επίσημη στήριξη κάποιου συνδικάτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top