ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 28χρονος – Οι νεότερες πληροφορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 28χρονος – Οι νεότερες πληροφορίες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 28χρονου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύηχμα την Δευτέρα (20/01), στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας την Τετάρτη (22/01), ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγειάς του παραμένει κρίσιμη. Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο Ινδός εργάτης μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα.

Θυμίζουμε ότι το ατύχημα έγινε γύρω στις 15:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/01), 28χρονος ο οποίος ασχολείτο με την τοποθέτηση βάσεων ραφιών σε νεόδμητη οικοδομή έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE