ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλεφτες με ακριβά γούστα- Μέσα σε τέσσερα λεπτά γέμισαν τις κίτρινες σακκούλες με πανάκριβα ρούχα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλεφτες με ακριβά γούστα- Μέσα σε τέσσερα λεπτά γέμισαν τις κίτρινες σακκούλες με πανάκριβα ρούχα

Τους διαρρήκτες γνωστού καταστήματος ειδών ένδυσης, ψάχνει από το πρωί της Πέμπτης 23/1 η Αστυνομία Λεμεσού, οι οποίοι, μέσα σε τέσσερα λεπτά, απέσπασαν συγκεκριμένες φίρμες επώνυμων ρούχων.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο διαρρήκτες παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο στις 05:20 και κατευθύνθηκαν σε δυο συγκεκριμένα ράφια, από τα οποία άρπαξαν τα ρούχα και τα έβαλαν σε μεγάλες κίτρινες σακούλες, εγκαταλείποντας τη σκηνή στις 05:24.
 
Με το που ήχησε ο συναγερμός ενημερώθηκε σχετικά η εταιρεία ασφάλειας, ενώ όταν έφτασαν στη σκηνή περιπολικά της Αστυνομίας, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE