ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλεφτες με ακριβά γούστα- Μέσα σε τέσσερα λεπτά γέμισαν τις κίτρινες σακκούλες με πανάκριβα ρούχα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλεφτες με ακριβά γούστα- Μέσα σε τέσσερα λεπτά γέμισαν τις κίτρινες σακκούλες με πανάκριβα ρούχα

Τους διαρρήκτες γνωστού καταστήματος ειδών ένδυσης, ψάχνει από το πρωί της Πέμπτης 23/1 η Αστυνομία Λεμεσού, οι οποίοι, μέσα σε τέσσερα λεπτά, απέσπασαν συγκεκριμένες φίρμες επώνυμων ρούχων.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο διαρρήκτες παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο στις 05:20 και κατευθύνθηκαν σε δυο συγκεκριμένα ράφια, από τα οποία άρπαξαν τα ρούχα και τα έβαλαν σε μεγάλες κίτρινες σακούλες, εγκαταλείποντας τη σκηνή στις 05:24.
 
Με το που ήχησε ο συναγερμός ενημερώθηκε σχετικά η εταιρεία ασφάλειας, ενώ όταν έφτασαν στη σκηνή περιπολικά της Αστυνομίας, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE