ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστά τα σχολεία σε πέντε κοινότητες – Τα έκλεισαν το χιόνι και ο παγετός

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστά τα σχολεία σε πέντε κοινότητες – Τα έκλεισαν το χιόνι και ο παγετός

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν την Παρασκευή 24/01, όπως και η βαριά χιονόπτωση, προκαλούν ξανά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στην ομαλή λειτουργεία πέντε σχολείων τα οποία παρέμειναν κλειστά.

Κλειστά παραμένουν σήμερα σχολεία λόγω των καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν την Παρασκευή 24/01, τα σχολεία στις πιο κάτω κοινότητες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Λεμύθου (Μέση Εκπαίδευση) και Κυπερούντας, Πλατρών και Μονιάτη (Δημοτική Εκπαίδευση)

Σημειώνεται εξάλλου πως τα σχολεία στον Αγρό θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 09:30π.μ.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.